JOGI TANÁCSADÓ SZOLGÁLAT

Jogi tanácsadó szolgálatunk keretében jogi végzettség és általában a jogi szakvizsga mellett jelentős élettapasztalattal, emberismerettel rendelkező szakemberünk ingyenesen ad iránymutatást a hozzánk fordulóknak jogi kérdésekben.

Szolgáltatásunk nem pótolja az ügyvédi, közjegyzői szolgáltatást, és főként nem a bírósági eljárást.

Ingyenes szolgáltatásunk keretében csupán iránymutatást tudunk nyújtani, tapasztalataink szerint azonban az esetek jelentős részében ez is elegendő, de mindenképpen hasznos segítség a továbblépésben.

Az évek során nagyon sok embernek sikerült hasznos segítséget nyújtanunk e szolgálatunk által, és továbbra is szívesen állunk mindazok rendelkezésére, akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

A kérdést a Kapcsolat című oldalunkon megadott módokon lehet föltenni (akár név nélkül is).  A tanácsot kérő kilétét és az eset egészét természetesen bizalmasan kezeljük.

Tanácsainkkal, iránymutatásainkkal az igazságos, békés, és az úgynevezett “nyer-nyer” megoldást igyekszünk elősegíteni.

A jogosság mellett az igazságosságot is ugyanolyan fontosnak tartjuk.

Nem biztos, hogy a hozzánk fordulónak adunk igazat:
amikor arra van szükség, akkor inkább segítünk az igazság megértésében, elfogadásában.

A későbbiekben, ha sikerül személyi és agyagi feltételeit megteremtenünk, szeretnénk e szolgálatunkat jogsegély-szolgálattá fejleszteni, amelynek kertében jogi képviseletet nyújthatunk, hivatalos iratokat, beadványokat fogalmazhatunk, a rászorulóknak ingyenesen is.