HAHA
avagy Humoros, Aranyos, Hasznos Apróságok

A HAHA, avagy Humoros, Aranyos, Hasznos Apróságok című összeállítás vicceivel, mondat-falatkáival,  anekdotáival, történetecskéivel egy igazán kellemes és építő összeállítást szeretnénk átnyújtani a Kedves Olvasónak.

A nevetés gyógyít, és a jó humor amellett, hogy szórakoztat, átsegít az élet nehézségein. Ugyanakkor a viccek, anekdoták gyakran nagyon mély bölcsességeket is tartalmaznak, és olyan igazságokat segítenek megérteni (netán feldolgozni, megemészteni), amelyeket másként igen nehéz lenne. Szeretnénk, ha ezen kis összeállítás olvasása közben sokszor hangozna el, hogy “haha”, és az is, hogy “Aha!”

Oldalcsoportunk törzsanyagát alapvetően a Szelíden az életért című honlap azonos című oldalcsoportjából vettük át – természetesen a honlap tulajdonosának engedélyével. Reméljük azonban, hogy hamarosan újabb elemekkel bővül majd a tartalom. Várjuk és szívesen fogadjuk Kedves Olvasóink anekdotáit, tanmeséit, vicceit, amelyeket szeretnének közkinccsé tenni oldalainkon.

A szerzőség jellemzői és szabályai természetesen itt eltérnek a főoldalon leírtaktól. Egyrészt a viccek, anekdoták szájról-szájra terjednek, így azok eredeti szerzőjét az esetek többségében lehetetlen azonosítani, másrészt az itt közzé tett viccek, anekdoták, mondatok, történetecskék természetesen szabadon terjeszthetők.
(Kérjük, hogy ha Kedves Olvasónk mégis meg tudja nevezni valamelyik itt a megjelent szöveg szerzőjét, forrását, írja meg nekünk, hogy tisztességesen rendezni tudjuk a szerzőségi viszonyokat!)

Jó szórakozást és hasznos elgondolkozást kívánunk!