TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEK

Az Életjavító Szövetség – mint minden társadalmi szervezet – számára rendkívül fontos a jó szándékú emberek anyagi támogatása. A pénzadományokból és az Szja 1 % felajánlásokból tudunk adni, támogatni, szolgálatainkat, közösségeinket és a szervezet egészét fenntartani, fejleszteni. Emellett nagyon nagy segítség az önkéntes munka és szervezetünk ajánlása, ismertségének elismertségének támogatása is.

 

Pénzadományok

Pénzadományokat elsősorban banki átutalással tudunk fogadni, az alábbi utalási adatokkal:

  • Kedvezményezett neve: ÉLETJAVÍTÓ SZÖVETSÉG
  • Bankszámlaszám: 12100011-17601531 (Gránit Bank)

Adó 1 %

Az Életjavító Szövetség javára is rendelkezhet személyi jövedelemadójának 1 %-áról. Ha megtisztel minket bizalmával, kérjük, az alábbi adatokat írja be adóbevallásának rendelkező nyilatkozatára, vagy adja meg munkáltatójának, könyvelőjének: 

  • Kedvezményezett neve: ÉLETJAVÍTÓ SZÖVETSÉG
  • Adószáma: 18256237-1-43

 

Önkéntes, illetve közösségi munka

Az önkéntesek munkája a civil szervezetek többségének, így az Életjavító Szövetégnek is óriási segítség. Ezen kívül nálunk is teljesíthető az érettségi vizsga feltételeként előírt közösségi munka is. Ha szívesen működne együtt velünk ilyen módon, kérjük, jelezze az Írjon nekünk! c. oldalon megadottak szerint.

 

Ajánlás

Nagyon komoly segítség, ha ajánlja szervezetünket, honlapunkat, szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek személyesen, Interneten vagy bármilyen más módon. Ezáltal újabb támogatókat, együttműködőket és értékes kapcsolatokat nyerhetünk, amelyek jelentősen előmozdíthatják céljaink megvalósítását, munkánk eredményeit.

Köszönjük bizalmát és szíves támogatását.