PÁLYÁZATAINK

Az Életjavító Szövetség Alapszabályban megfogalmazott, elsődleges célja segíteni az élet védelmét, az emberek élet­minősé­gének javítását, képességeik és jogaik érvényesítését, valamint a magyar nemzeti értékek megőrzését és gazdagí­tását. E cél megvalósítását szolgálják pályázataink is, melyek egy részét folyamatosan biztosítani tudjuk (állandó pályázataink), más részét pedig anyagi és egyéb feltételeink, lehetőségeink függvényében, alkalomszerűen tudunk meghirdetni (alkalmi pályázataink).
Szívesen vállaljuk a célrendszerünkhöz illeszkedő egyéni vagy vállalkozási felajánlások, támogatások, szponzorációk pályázati meghirdetését és ügyintézését is – természetesen a felajánló igényei, feltételei szerint, előzetes írásbeli megállapodás alapján, a vonatkozó jogszabályok
keretei között.

Állandó pályázataink:
Közösségek, szolgálatok befogadása
– Alkossunk az életért!
Alkalmi pályázatainkat meghirdetésük esetén az állandó pályázataink alatti oldalakon tesszük közzé.

A pályázatok benyújtásának módját, elbírálási szempontjait az egyes pályázatokat meghirdető oldalak részletesen tartalmazzák.

Fontos: ha valamely pályázattal kapcsolatban bizonytalan, kérdése merül föl, vagy benyújtása során valamilyen technikai akadályba ütközik, írja meg a KapcsolatÍrjon nekünk! oldalon, és mi igyekszünk mielőbb segítséget nyújtani.