SZÓTÉR KERESZTÉNY BOKSZISKOLA
nemcsak keresztényeknek

A Szótér Keresztény Boksziskola egy különösen sikeres és hasznos, test és lélek fejlődését egyaránt elősegítő szolgálatunk, amelynek helyszínét – a boksztermet – a Kőbánya Sport Club biztosítja.

A Szótér név

A Szótér szó Jézus Krisztus egyik őskeresztény megnevezése, amely megváltót, megmentőt, megtartót jelent. Az alapítók a nevet Jézus Krisztus tiszteletére, megváltó művének elismerésére választották.

Az alkalmak

Az alkalom kezdetén a vezető felolvas egy bibliai részletet. Ezután az edzést valódi ökölvívó edzők vezetik, valódi bokszteremben és bokszfelszerelésekkel. Nem verekedésre tanítják a jelenlévőket, hanem sportszerűségre; a boksz testi és lelki erőt, ügyességet és koncentrációt javító hatásait hasznosítják.
Az alkalom végén fáradt részvevők kényelembe helyezik magukat: a talajra fekszenek, vagy leülnek, a vezető pedig ismét felolvassa a bibliai idézetet, és már magyarázatot, megértett üzenetet is fűz hozzá. Az alkalmat imádsággal zárják.

A részvétel ingyenes. Az alkalmak helyszínéről és időpontjairól elektronikus levélben adunk tájékoztatást mindenkinek, aki a Kapcsolat/Írjon nekünk! című oldalunkon megadott módon kéri.

Az alkalmakon korra, nemre, felekezetre való tekintettel mindenki részt vehet: kisgyermekektől az idősekig, lányok és fiúk, nők és férfiak együtt edzhetnek. Az edzők személyre szabott feladatokat adnak, és vigyáznak a biztonságra. A kereszténység egyáltalán nem feltétel, csak azt várjuk el, hogy a jelenlévők illő tisztelettel meghallgassák a bibliai üzenetet is. (Mivel a résztvevők számát nem tudjuk előre, és a terem befogadóképessége korlátozott, előfordulhat, hogy látogatóinknak csak a megtekintés lehetőségét tudjuk biztosítani.)

A Szótér Keresztény Boksziskola jókedvű csapata